Detergent sanitar intensiv power&shine gel wc 750ML

Detergent sanitar intensiv power&shine gel wc
6,67 RON
Cantitate

CM00195
  • Garantie produs 24luni Garantie produs 24luni
  • livrare gratuita pentru comenzi peste 200RON livrare gratuita pentru comenzi peste 200RON
  •  Returnarea produsului se poate face in 30 de zile Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
  • Acest produs il gasiti si pe www.e-licitatie.ro Acest produs il gasiti si pe www.e-licitatie.ro

Detergent cu acțiune intensivă, destinat curățării și igienizării spațiilor sanitare. Produsul este o alegere superioară pentru îndepărtarea calcarului, a ruginii, grăsimilor, precum și a depunerilor de săpun. Formula îmbunătățită cu aditivi de strălucire lasă în urmă suprafețe fără pete. Pelicula protectoare care se formează ușurează curățarea ulterioară a suprafețelor, deoarece îngreunează aderarea tenace a murdăriei și a calcarului pe acestea. Emană un parfum plăcut, mentolat. Se poate folosi pe orice obiect sau suprafață rezistentă la acizi și apă, cum ar fi: gresie, faianță ceramică, chiuvete, vase WC, pișoare ceramice, porțelan, baterii din inox, cabine de duș.
Atenție! Nu se va folosi pe suprafețe sensibile la acizi cum ar fi alama cromată și necromată, suprafețe emailate, marmură, eloxal, mase plastice sensibile la acizi, suprafețe din piatră naturală sau artificială. Vă rugăm să respectați indicațiile de curățare și întreținere ale producătorilor. Nu amestecați cu alte produse de curățenie. Evitați contactul cu produse alcaline sau oxidante.
Utilizare: Pulverizați în strat subțire și uniform pe suprafața de curățat, după ce aceasta a fost umezită în prealabil. Frecați ușor cu partea abrazivă a buretelui până ce întreaga suprafață s-a acoperit de spumă, lăsați să acționeze câteva minute, după care clătiți cu multă apă.
Ingrediente: sub 5% surfactanți anionici, parfum (benzyl alcohol), C.I. 42660. Conține acid organic și anorganic. 
Depozitare: A se păstra la loc uscat, răcoros, ferit de îngheț și razele solare, la o temperatură cuprinsă între 5 și 25°C. 
H319: Provoacă o iritare gravă a ochilor. H315 – Provoacă iritarea pielii. P101: Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P264: Spălați-vă mâinile după utilizare. P280: Purtați mănuși de protecție. P305+P351+P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. P302+P352: ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă și săpun. P337+P313: Dacă iritarea ochilor persistă: consultați medicul. P332+P313: În caz de iritare a pielii: consultați medicul. P362: Scoateți îmbrăcămintea contaminată și spălați-o înainte de reutilizare.
Termen de valabilitate: 24 luni. A se folosi, de preferință, înainte de data expirării inscripționată pe ambalaj.

CM00195

Fisa tehnica

Volum
750ML
Tip ambalaj
FLACON

16 alte produse in aceeasi categorie: